Kungstensgatan 58, 113 29 Stockholm
08-301900
Vardagar 08.00-22.00 Helger 10.00-15.00

Allmän & tidsbokad djursjukvård

Allmän djursjukvård

På vår allmänna mottagning gör vi lättare undersökningar samt utredningar som kräver t.ex. bilddiagnostik eller laboratorieanalyser. Vi har en biomedicinsk analytiker som utför många olika typer av analyser på plats.

Allmänmottagningen

  • För att komma till allmänmottagningen måste ni ringa in för att boka en tid. Det finns bokningsbara tider alla vardagar mellan kl. 08:00-20:00. Det finns inga bokningsbara tider på helger!

  • För att boka en tid eller för rådgivning av sköterska ringer ni på telefonnummer: 08-30 19 00. 

  • Vi nås under alla våra öppettider. På kvällar & helger svarar vi i mån av tid.

  • Om ni bokat en tid men inte längre kan komma måste ni lämna återbud. Detta kan lämnas på telefonsvararen dygnet runt - ring 08-30 19 00.

Drop-in mottagningen

Vanligtvis erbjuder vi drop-in för vaccinationer till sköterska men pga. rådande omständigheter tvingas vi stänga ner den tjänsten på obestämd tid. Vi kommer uppdatera er när möjlighet för detta finns igen!

Öppettider för allmänmottagningen
Vardagar kl. 08:00-20:00.

OBS!
Avbokning senare än 24 timmar inom bokad tid eller uteblivet besök kommer att debiteras med 860 kr.

Sista stunden

Det kan vara svårt & känslosamt att behöva ta ett beslut om ert djur ska få somna in. Ibland kan frågor om en gör rätt beslut uppstå, vi finns alltid per telefon för rådgivning. När ni som djurägare har kommit fram till ett beslut ringer ni in till oss för att boka en tid.

Innan besöket

Ert djur kommer få lite lugnande medel under besöket så därför är det bra om ni inte gett någon mat precis innan ni kommer. Det kan vara skönt för er som djurägare om ni börjar fundera på hur ni vill göra efteråt. Ni kan välja att få tillbaks en urna eller om ni vill att er kära ska spridas i en minneslund, som ni självklart kan besöka. Mer information om denna minneslund finns här.

Under besöket

När ni kommer till oss anmäler ni er först i receptionen, ni får komma in på ett besöksrum ganska omgående och vänta där i lugn & ro istället för i väntrummet. Ni får träffa en veterinär och sköterska under besöket. Veterinären går igenom hur allt kommer gå till, ni får sedan besluta om ni vill vara med under hela denna tiden eller inte.

Efter besöket

Ni har möjlighet att betala inne på besöksrummet när ni tagit farväl av er fina vän, ifall ni redan beslutat hur ni vill göra efteråt går det att betala redan i receptionen innan ni går in på ett rum.

Boka tid för akut eller allmän sjukvård för ditt djur

Hitta hit

Kungstensgatan 58
113 29 Stockholm

Läs mer

Öppettider

Vardagar
07 - 22

Lördag & söndag
10 – 15 (Endast butik)