Kungstensgatan 58, 113 29 Stockholm
08-301900
Vardagar 08.00-20.00. Helger - Stängt.

Allmän & tidsbokad djursjukvård

Allmän djursjukvård

På vår allmänna mottagning gör vi allt från lättare undersökningar till utredningar som kräver t.ex. bilddiagnostik eller laboratorieanalyser. Vi har en biomedicinsk analytiker som utför många olika typer av analyser på plats.

Allmänmottagningen

  • För att komma till allmänmottagningen måste ni ringa in för att boka en tid. Det finns bokningsbara tider alla vardagar under våra öppettider.

  • För att boka en tid eller för rådgivning av sköterska ringer ni på telefonnummer: 08-30 19 00. 

  • Vi nås under alla våra öppettider. På kvällar svarar vi i mån av tid.

  • Om ni har bokat en tid men inte längre kan komma måste ni lämna återbud. Detta lämnas på telefonsvararen & kan göras dygnet runt - ring 08-30 19 00. Senast 24 timmar innan.

  • Vaccinationer, suturtagning etc sker på bokade besök, vi erbjuder ej drop-in. Ring oss för tidsbokning!

Öppettider för allmänmottagningen
Vardagar kl. 08:00-20:00.

OBS!
Avbokning senare än 24 timmar inom bokad tid eller uteblivet besök kommer att debiteras.

Ultraljud

Vi kan erbjuda enklare ultraljudsundersökningar som t.ex. testikelkoll, fosterdiagnostik & urinprovtagning (cystocentes).

Fosterdiagnostik
Detta kan både göras med ultraljud och röntgen. Detta är ett sätt att se ifall din hund eller katt är dräktig och även hur många foster det finns, fosterdiagnostik är preliminär och fosterantalet kan ändras. Ultraljud för fosterdiagnostik kan göras från och med dag 28.

Röntgen

Röntgen är precis som ultraljudsundersökning; gynnsam i en utredning. Röntgen visar inte lika tydliga bilder som ultraljud när det gäller t.ex. vävnader. Dock är röntgen bättre undersökning när det kommer till skelett och leder.

HD/ED röntgen
Denna typ av röntgenundersökning görs oftast på hundar och krävs av Svenska kennelklubben när det kommer till vissa raser.

Sista stunden

Det kan vara svårt & känslosamt att behöva ta ett beslut om ert djur ska få somna in. Ibland kan frågor om en gör rätt beslut uppstå, vi finns alltid per telefon för rådgivning. När ni som djurägare har kommit fram till ett beslut ringer ni in till oss för att boka en tid.

Innan besöket

Ert djur kommer få lite lugnande medel under besöket så därför är det bra om ni inte gett någon mat precis innan ni kommer. Det kan vara skönt för er som djurägare om ni börjar fundera på hur ni vill göra efteråt. Ni kan välja att få tillbaks en urna eller om ni vill att er kära ska spridas i en minneslund, som ni självklart kan besöka. Mer information om denna minneslund finns här.

Under besöket

När ni kommer till oss anmäler ni er först i receptionen, ni får komma in på ett besöksrum ganska omgående och vänta där i lugn & ro istället för i väntrummet. Ni får träffa en veterinär och sköterska under besöket. Veterinären går igenom hur allt kommer gå till, ni får sedan besluta om ni vill vara med under hela denna tiden eller inte.

Efter besöket

Ni har möjlighet att betala inne på besöksrummet när ni tagit farväl av er fina vän, ifall ni redan beslutat hur ni vill göra efteråt går det att betala redan i receptionen innan ni går in på ett rum.

Boka tid för akut eller allmän sjukvård för ditt djur

Hitta hit

Kungstensgatan 58
113 29 Stockholm

Läs mer

Öppettider

KLINIKEN (Endast vardagar)
KL:08.00 - KL:20.00

TELEFONVÄXELN (Endast vardagar)
KL:07.00 - KL:20.00

Avbokning

Avbokning som sker senare än 24 timmar innan bokad tid eller uteblivet besök kommer att debiteras.